Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні - Всесвітній день донора крові

Новина
14.06.2024
За даними Наці служби здоров'я України щорічно в нашій країні стають донорами крові близько 500 тисяч людей. У цей день привертається увага українців до необхідності регулярного добровільного та безоплатного донорства крові та її компонентів, так як завдяки донорству рятуються мільйони життів.
 
Під час повномасштабної війни донорство стало ще однією надважливою лінією оборони в Україні. Адже потреба в донорській крові в умовах сьогодення виникає як у цивільного населення, так і у наших захисників та захисниць.
 
🙏Дякуємо всім, які знаходячись в тилу роблять свій посильний внесок через донорство крові в збереження життя тих, хто постраждав внаслідок російського вторгнення і тих, хто нині виборює Перемогу для всіх нас.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше