Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Соціальний робітник – захист і допомога

Соціальна сфера
18.04.2019

18 квітня відбувся традиційний щомісячний звіт соціальних робітників на якому проговорено питання  щодо проведеного інструктажу фахівцями  Коломийського міськрайонного відділу УДСНС про дотримання пожежної безпеки одиноких перестарілих громадян.

Основна мета таких  заходів – не лише не допустити виникнення пожеж, а й навчити громадян елементарних правил безпеки життєдіяльності. З одинокими мешканцями проводилась відповідна роз’яснювальна робота та наголошувалося на основних недоліках, що допускаються при експлуатації електричного, газового  та  пічного опалення.

Також обов’язково акцентувалася увага на обережному поводженні з вогнем та недопущенні пожеж через несправність димоходів та витяжних конструкцій, розповіли про небезпеку та причини отруєння чадним газом.

Рятувальники наголошували, що правила безпеки треба знати і пам'ятати, а у випадку лиха потрібно відразу, не гаючи ні секунди, покликати на допомогу фахівців пожежно-рятувальної служби. 

На пам'ять вручали  листівки із застережною інформацією про причини виникнення пожеж та про їх наслідки.

Не менш важливим питанням наради було проведення підготовчих робіт до Великодніх свят. Зокрема це генеральне прибирання осель та  прибудинкових територій, обробіток присадибних ділянок, а також забезпечення необхідним набором продуктів.

Колектив соціальних робітників знає, що їхньої допомоги щомиті чекають підопічні, яким вони віддають свою любов, доброту та милосердя. І люди поважного віку, особливо одинокі, відчувають турботу про них.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше