Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Святкування Дня працівників освіти

Новина
04.10.2019

День працівників освіти відзначається щорічно у першу неділю жовтня тож з цієї нагоди, у четвер 3 жовтня відбувся урочистий захід,  для освітян Печеніжинської громади у залі Коломийського академічного  обласного українського драматичного театру імені І.Озаркевича.

Кожен день учителя - це привід сказати слова вдячності вчителям за їхню важку працю, терпіння, мудрість і любов, відзначити кращих по професії. Вклонитися низько вчительській долі, невтомній праці сіяча: розумного, доброго, вічного. На святі були присутніми  – керівники закладів освіти, вчителі, вихователі, інших працівники сфери освіти аби відзначити їхню роль і заслуги та неоціненний внесок у розвиток суспільства.

Багато теплих слів і щирих побажань було сказано вчителям. Освітян привітали з професійним святом секретар селищної ради Печеніжинської ОТГ Олександра Дудінчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Печеніжинської селищної ради ОТГ Михайло Яворський та голова профспілкової організації Олена Бакай.

Окрім того, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти та з нагоди Дня працівників освіти кращих працівників галузі нагородили грамотами департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Незабутнім подарунком була вистава «За двома зайцями», поставлена артистами Коломийського академічного обласного українського драматичного  театру імені І.Озаркевича.

 Шановні освітяни бажаємо кожному з Вас міцного здоров’я, натхнення та успіхів у Вашій найпочеснішій місії.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше