Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Печеніжин завітав відомий український прозаїк, поет і журналіст

Культура
21.03.2019

Сьогодні, 21 березня в  публічній бібліотеці ім. В. Грабовецького смт. Печеніжин, відбулася  зустріч з  відомим українським прозаїком, поетом і журналістом, секретарем Національної спілки письменників України, головним редактор Всеукраїнського літературно-художнього та громадсько-політичного журналу «Перевал» – Ярославом Васильовичем Ткачівським. У його творчому доробку понад 60 поетичних і прозових книжок, а також одинадцять  збірників пісень і  романсів на власні вірші

На зустрічі були присутні директор обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка – Л. Бабій, голова Коломийського товариства «Просвіта», активний громадський діяч – В.Глаголюк, директор Печеніжинської дитячої музичної школи – М. Маївська, секретар селищної ради – О.Дудінчук, поети-краяни: Анатолій Осадчий, Богдан Клапчук, Володимир Франкевич, Дмитро Вінтоняк, Оксана Сметанюк. 

Музичним вітанням присутніх вітали: дует у складі Явдошняк Марії та Мотрука Миколи, викладачі класу бандури Атаманюк Оксана та класу скрипки Яківчук Соломія.

Щиро вдячна всім.

З повагою, в.о. начальника відділу культури і туризму, завідуюча публічної бібліотеки ім. В.Грабовецького  Світлана Якубенко.    

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше