Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЦНАП Печеніжинської селищної ради інформує

ЦНАП
05.02.2021

За січень  2021 року через Центр було прийнято 291 заява, щодо надання адміністративних послуг, з них: 53 заяви реєстрації/зняття  місця проживання, які були надані миттєво адміністратором, 7 заяв для вклеювання фото до паспорта громадянина України, 56 заяв до міськрайонного управління Держгеокадастру у Коломийському районі та м.Коломиї, проведено 143 Державної реєстрації нерухомого майна, зареєстровано  13 юридичних та фізичних-осіб підприємців, 6 заяв відділу комунікації та документообігу Печеніжинської селищної ради та 13 заяв земельного відділу Печеніжинської селищної ради.

 У звітному періоді за платні послуги, з яких стягується адміністративний збір, до місцевого бюджету надійшло коштів на суму 10 600 грн.. 

Протягом січня 2021 року адміністраторами складено 9 постанов про накладення адміністративного стягнення у вигляді попередження в зв’язку з порушенням строку встановленого Законом України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні».

Через ситуацію з поширення коронавірусу COVID-19 на території країни та нашої громади нагадуємо, що в громаді працює чотири ВІДДАЛЕНІ  РОБОЧІ МІСЦЯ адміністратора ЦНАП в Сопівському, Княждвірському, Малоключівському та Слобідському старостинських округах.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше