Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Печеніжині освячено пам’ятний Хрест на відновленому польському кладовищі

Новина
05.11.2019

Минулими вихідними відбулося урочисте освячення пам’ятного Хреста, на відновленому польському кладовищі в смт Печеніжин. В чині освячення взяли участь парафії римо-католиків з Коломиї та греко-католиків з Печеніжина, духовенство, представники Польського Культурологічного Товариства ім. А. Міцкевича в Коломиї, гості та меценати з Варшави, мешканці Печеніжина. Було запалено свічки на відновлених могилах старого кладовища.

Встановлення Хреста та відновлення кладовища, здійснено завдяки старанням першої меценатки, ініціаторки відновлення цвинтаря, офірі Барбари Вишковської з Варшави. Роботи розпочались в червні місяці цього року, кладовище очистили від трави, кущів та нових паростків дерев.

Щиро дякуємо Барбарі Вишковській та всім хто долучився працею для відновлення кладовища та за добру справу задля збереження спільної пам’яті.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше