Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У селі Марківка відкрили дошкільний підрозділ Марківської гімназії та модульний критий спортивний зал

Новина
07.10.2020

Сьогодні, 07 жовтня,  урочисто відкрили та освятили дошкільний підрозділ Марківської гімназії та модульний критий спортивний зал. У відкритті взяли участь голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталій Федорів та керівництво селищної ради об’єднаної територіальної громади.

Реконструкцію майстерні Марківської гімназії проведено під дошкільний підрозділ та оснащено сучасним обладнанням, за кошти державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) та кошти місцевого бюджету, в рамках Програми Президента України «Велике будівництво». Заклад розрахований на одну групу –  20 дітей дошкільного віку до шести років.

Будівництво модульного критого спортивного залу розпочато у 2016 році, за кошти ДФРР та кошти місцевого бюджету, у рамках реалізація проекту  «Будівництво мережі критих спортивних залів в Печеніжинській ОТГ». Основна мета будівництва спортивного залу передбачає створення оптимальних умов функціонування Марківської гімназії, вирішення проблеми проведення уроків фізичної культури, а також залучення молоді для заняттям фізичною підготовкою та спортом.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше