Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Учасники Сопівського учнівського лісництва приєдналися до акції Мільйони дерев пам'яті та життя

Новина
30.10.2023
Спільно з працівниками Коломийського лісового господарства, представниками влади, волонтерами, громадськими активістами, спортсменами діти висадили 4 тисячі саджанців дуба звичайного.
 
"Висаджуючи з дітьми молоді дерева, ми хочемо підтримати наших героїв, які боронять Україну на лінії фронту, а також вшанувати пам’ять воїнів, які поклали своє життя за нас та всіх українців», – розповіла керівниця учнівського лісництва Любов П’ятковська.
 
Також вихованці Сопівського учнівського лісництва допомагають лісівникам у зборі лісового насіння та у висіванні його в розсадниках. Доглядають молоді сіянці та саджанці, а після трьох-чотирьох років спільно з лісівниками висаджують їх на місці, де провели заготівлю.
 
Фото: Галицький кореспондент
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше