Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Участь у Фестивалі громад

Новина
10.09.2019

Печеніжинська ОТГ прийняла участь у Фестивалі громад, який відбувся 8 вересня 2019 року у Старобогородчанській ОТГ за підтримки Global Gommunities програми DOBRE та USAID.

У одній із локацій фестивалю Печеніжинською ОТГ в особі селищного голови Ігоря Довірака було представлено основні досягнення під час реалізації компоненту залучення громадськості в рамках програми DOBRE посеред 10 громад учасниць проекту.

Нагороджено відзнакою Печеніжинську ОТГ за значні досягнення у впровадженні та застосуванні механізму участі громадян у місцевому самоврядуванні в Івано-Франківській області «Консультативно-дорадчі органи.

Ігор Васильович, як голова «Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття» та Марія Козьменко ГО «ДІЄ» взяли участь у панелі дискусій «Виклики і потреби».

А продовж дня кожна громада учасниця проекту DOBRE представляла свої ремесла, свою гостинність, туристичну привабливість та виробничі можливості.

Печеніжин представляли виступи вокального ансабля «Горяночка» та запальна музика гурту «Серпанок». Ремесла представлені у галузі мосяжництва Никола Андрусяк та різьба по дереву Василь Андрусяк, ткацтво преставила заслужений майстер України Марія Стефак. А свою продукцію представили Василь Мацьків, Роман Бортейчук, Оксана та Петро Стефурак.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше