Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Громадські слухання!

Оголошення
16.01.2024

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись рішенням селищної ради об’єднаної територіальної громади від 13.12.2019 №2563-43/2019 «Про затвердження Положення про громадські слухання в селах та селищі Печеніжинської об’єднаної територіальної громади», та враховуючи подання провідного спеціаліста відділу земельних відносин Печеніжинської селищної ради Галини ЧУЙКО, а також заявника суб’єкта господарювання Дочірнього підприємства «Івано-Франківського облавтодору» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»:11.02.2024 о 13:00 відбудуться громадські слухання у приміщенні Народного дому села Кіданч Печеніжинської селищної ради, за адресою: село Кіданч, вулиця Шевченка, будинок №1А, на тему:

  • «Звіту з оцінки впливу на довкілля «Промислова розробка Кийданецького родовища валунно-гравійно-піщаних порід площею 6,3 га у Коломийському районі Івано-Франківської області»

Терміни ознайомлення з проектом – до 10.02.2024р. включно.

Зауваження і пропозиції подаються у вищевказаний термін у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я, та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства до управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської області військової адміністрації, 76014, м.Івано-Франківськ, вул. Сахарова, 23А, (0342)52-61-50 контактна особа                ПЛІХТЯК Андрій Дмитрович.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше