Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Громадські слухання!

Громадські слухання
28.05.2020

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись рішенням селищної ради об’єднаної територіальної громади від 13.12.2019 №2563-43/2019 «Про затвердження Положення про громадські слухання в селах та селищі Печеніжинської об’єднаної територіальної громади», подання начальника відділу земельних відносин виконавчого комітету Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади Василя Перегінчука та враховуючи розпорядження селищної ради об’єднаної територіальної громади від 15.04.2020 №110 та від 20.02.2020 №40 «Про проведення громадських слухань»

02.06.2020 о 1000 у приміщенні адміністративної будівлі с.Кийданці Печеніжинської селищної ради ОТГ, за адресою: с.Кийданці, вул. Шевченка, 58А  будуть проведені громадські слухання на тему: «Про обговорення детального плану території для промислового виробництва в с. Кийданці Коломийського району Івано-Франківської області» та «Про включення до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону земельну ділянку орієнтовною площею 0,25 га, яка розташована в межах населеного пункту села Кийданці Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади».

Терміни ознайомлення та подання пропозицій до 01.06.2020 року включно.

Інформація за телефоном (03433)63-0-07.

Пропозиції подаються у вищевказаний термін до старости села Кийданці Печеніжинської селищної ради ОТГ у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я, та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше