Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Громадські слухання!

Громадські слухання
29.07.2020

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись рішенням селищної ради об’єднаної територіальної громади від 13.12.2019 №2563-43/2019 «Про затвердження Положення про громадські слухання в селах та селищі Печеніжинської об’єднаної територіальної громади», подання начальника відділу земельних відносин виконавчого комітету Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади Василя Перегінчука 31.08.2020 р. о 10:00 відбудуться громадські слухання, у приміщенні будинку культури села Сопів Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади, за адресою: с.Сопів, вул.Стефаника, 40, на тему: «Про затвердження проекту детального плану території по вул. Січових Стрільців в с.Сопів Коломийського району Івано-Франківської області для зміни цільового призначення земельної ділянки з «Для ведення особистого селянського господарства» на «Для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд» (в районі користування земельної ділянки гр.Гриджука С.П.).

Терміни ознайомлення з проектами – до 30.08.2020 року включно.

Інформація за телефоном (03433) 9-15-56.

Пропозиції подаються у вищевказаний термін до села Сопів старостинського округу Печеніжинської селищної ради ОТГ у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я, та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше