Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Значне посилення вітру

Оголошення
23.11.2023
Протягом трьох годин і до кінця дня, а також завтра, 24 листопада, очікується посилення південно-західного вітру до 25-30 м/с. Синоптики попереджають про 2 рівень небезпечності, помаранчевий.
 
Шквальний вітер може спричинити падіння дерев і гілок на проводи електричних ліній. Внаслідок цього можливі аварійні знеструмлення на території Івано-Франківщини.
📌Якщо у вас зникла електроенергія, дізнатися чи планове це вимкнення чи аварійне можна:
  1. На стартовій сторінці сайту під кнопкою «Вимкнення»: https://www.oe.if.ua/uk/shutdowns_table. Необхідно ввести свою адресу або номер особового рахунку.
  2. У меню Viber-боту обленерго за номером особового рахунку: https://chats.viber.com/oeifuabot. Кнопки «Відсутнє світло» – «Перевірка активних вимкнень за адресою».
За цими ж посиланнями можна подати заявку про відсутність світла або повідомити кол-центр за номером: 0 800 50 40 20.
 
Повідомляє Прикарпаттяобленерго
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше