Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В онлайн режимі працівникам селищної ради було проведено практичний семінар «Захист персональних даних»

Новина
25.03.2021
Незнання не позбавляє відповідальності, але потрібно визнати той факт, що законодавство у сфері захисту персональних даних потребує детального роз’яснення, усвідомлення та адаптації.
 
?В онлайн режимі працівникам селищної ради було проведено практичний семінар «Захист персональних даних», де спеціаліст І категорії (юрисконсульт) Оксана Недільська розтлумачила певні визначення законодавства «Про захист персональних даних». Також даний семінар мали змогу прослухати старости та діловоди старостинських округів громади.
 
Ситуація самоізоляції починяє змінювати наше уявлення про те, чим є приватність. Але ми не мусимо забувати про те, чим є персональні дані.
Читайте закони, не розголошуйте своїх персональних даних та даних, які вам стали відомі у ході службових обов’язків, якщо цього не вимагає ЗАКОН та будьте здорові.
May be an image of одна або кілька осіб, people sitting та у приміщенні
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше