Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В знак підтримки людей з аутизмом сьогодні по усьому світу одягають речі блакитного кольору

Новина
02.04.2021

Як це жити з аутизмом?

Для того, щоб зрозуміти що відбувається з такою дитиною - уявіть собі, що все, що ви відчуваєте збільшилося або зменшилося у сто разів. Легкі дотики можуть викликати біль, або, навпаки, сильний удар - може залишитися непоміченим.


Яскрава річ, раніше звичні звуки - стануть страшними, а мова співрозмовника перетвориться просто на мелодію. Світ, дотики і звуки лунають і відчуваються зовсім по-іншому.

В нашій громаді, поруч з нами теж живуть такі люди, навчаються такі діти. Вони є частиною суспільства, вони також можуть стати успішними.


В знак підтримки людей з аутизмом сьогодні по усьому світу одягають речі блакитного кольору. Працівники Печеніжинської селищної ради також приєдналися до всесвітньої акції, адже переконані, що всі люди з аутизмом здатні розвиватися і навчатися у своєму власному темпі, для них дуже важлива соціалізація та розуміння.

?Людині потрібна людина! 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше