Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Великодній кошик для наших захисників

Новина
14.04.2023
Напередодні Великодніх свят у нашій громаді проходила акція, спрямована на те, щоб забезпечити наших хлопців, які знаходяться на території бойових дій, великодніми подарунками.
 
Паски, домашні м’ясні вироби, домашня випічка та інші смаколики освятили та відправляються до наших захисників. Також одним із важливих подарунків для воїнів стануть малюнки, листи та сувеніри від дітей.
 
Щиро дякуємо мешканцям Печеніжина, Рунгурів, Марківки, працівникам, дітям та батькам Молодятинської гімназії, Молодятинського старостинського округу, ЗДО "Гуцулочка", Публічної та дитячої бібліотек смт.Печеніжин, усім небайдужим громадянам, хто допоміг сформувати святкові великодні набори.
 
Для того, щоб ми мали можливість сьогодні спокійно спати, працювати, навіть святкувати, наші воїни стоять на варті. Нехай великодні продукти та дитячі подарунки допоможуть нашим захисникам відчути родинне тепло і затишок.
Все буде Україна!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше