Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулися чергові збори з соціальними робітниками

Соціальна сфера
21.02.2020

Соціальна робота – діяльність, спрямована на допомогу людям, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, на забезпечення соціальної підтримки найменш захищених верств суспільства.

Соціальним обслуговуванням дома охоплена майже вся територія Печеніжинської об’єднаної територіальної громади, де на сьогоднішній день безоплатні послуги отримують 86 підопічних.

Одним  із основних завдань в соціального обслуговування – підвищення якості та доступності послуг.

З метою підвищення кваліфікації, використання інформації в роботі та загального розвитку соціальних робітників щомісячно, відповідно до затверджених графіків, проводяться засідання на яких ведеться контроль по забезпеченню якісного та своєчасного обслуговування, обговорюються проблемні питання, зміни в законодавстві .

20 лютого відбулися чергові збори з соціальними робітниками на яких пріоритетним завданням було поновлення  справ підопічних, які містять індивідуальні плани надання соціальної послуги вдома, проведено внутрішній моніторинг, продовжено договори по обслуговуванню.

Протягом 2020 року заплановано провести  виїзди до одиноких громадян похилого віку та осіб з інвалідністю  для обстеження  матеріально-побутових умов проживання та з  метою запобігання потрапити даним особам до скрутної  життєвої ситуації.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше