Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся звіт селищного голови за рік діяльності

Новина
10.03.2023
Перед засіданням сесії ради Ігор Довірак розповів про роботу відділів селищної ради, зупинився на бюджетних питаннях, співпраці з благодійними фондами, волонтерській діяльності, соціальному захисті, роботі з внутрішньо переміщеними людьми.
 
У своєму виступі Ігор Васильович зауважив: "Все наше життя змінилося зранку 24 лютого 2022-го. Більшість з нас прокинулися від вибухів. В країні почалася війна і всі ми мали максимально акумулювати сили, щоб протистояти ворогу. Ми стали одними з перших, хто приймав внутрішньо переміщених осіб. В перші дні повномасштабного вторгнення ми прийняли понад 500 осіб, число людей, які шукали безпечного місця проживання, зростало з кожним днем. Надійною підтримкою для нас стали наші мешканці, які підставили плече допомоги і селили людей з прифронтових територій в своїх домівках".
 
На завершення звіту селищний голова подякував нашим захисникам, їхнім сім'ям за стійкість та силу, депутатському корпусу, місцевому бізнесу, волонтерам за підтримку та спільну роботу в цей складний рік. Також всі присутні вшанували пам'ять загиблих Героїв, які віддали своє життя за наше вільне майбутнє.
 
Ознайомитися зі звітом можна перейшовши за посиланням.👇
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше