Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Печеніжинській ОТГ відкрито чотири віддалені робочі місця ЦНАП

ЦНАП
11.12.2019

За підтримки Програми «U-LEAD з Європою» у Печеніжинській ОТГ створені чотири віддалені робочі місця (далі – ВРМ) адміністратора ЦНАП, а саме в населених пунктах Сопів, Княждвір, Слобода та Малий Ключів. Завдяки створенню ВРМ більше 7 тисяч жителів громади отримають доступ до якісних послуг в форматі «єдиного вікна». У ВРМ адміністратора ЦНАП буде надаватись 89 послуг, крім того, там можна буде отримати повні консультації та допомогу в оформленні документів по всіх адмінпослугах, які надаються в головному офісі ЦНАП, а це більше 186 послуг.  

Допомогу в розробці та впровадженні функціональної моделі надання адмінсервісів, оснащенні центру меблями та сучасною технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням, та навчанні працівників громаді надала Програма «U-LEAD з Європою».

Всі віддалені робочі місця за підтримки Програми оснащенні сучасними меблями та технікою. А також сучасною модернізовано технікою оснащено головний офіс. В рамках співпраці з Програмою «U-LEAD з Європою» працівники ЦНАП пройшли цикл тренінгів з підвищення кваліфікації, створений провідними українськими та шведськими експертами.

В громаді були проведені заходи з інформування жителів про особливості роботи ЦНАП, його переваги, права та обов’язки працівників та споживачів послуг.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше