Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Печеніжинському ліцеї відкрито спортивний майданчик із штучним покриттям

Новина
15.10.2019

В Печеніжинському ліцеї відкрито спортивний майданчик з штучним покриттям.  На спортивний майданчик в 2018 році було передбачено кошти в сумі 942,50 тис.грн., в тому числі 292,50 тис.грн. – державний бюджет, 650,00 тис.грн. – обласний бюджет.

В 2018 році за кошти державного бюджету було проведено капітальний ремонт основи спортивного майданчика під штучне покриття, а в 2019 році за кошти обласного бюджету було закуплено та встановлено штучне покриття на спортивному майданчику.

Особлива вдячність жителями Печеніжина за значний власний внесок у роботі по влаштуванню спортивного майданчика із штучним покриттям.

Освятив майданчик Преосвященний владика Василій (Івасюк), правлячий архиєрей Коломийської єпархії УГКЦ спільно з духовенством.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше