Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відкриття службового приміщення в рамках проекту "Поліцейський офіцер громади"

Новина
17.03.2021
Сьогодні відбулося офіційне відкриття службового приміщення в рамках проекту "Поліцейський офіцер громади".
 
На відкритті були присутні заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області полковник поліції Білейчук Остап Романович, начальник Коломийського РВП полковник поліції Тимків Андрій Михайлович, заступник начальника Коломийського РВП майор поліції Могильняк Іван Дмитрович,
 
селищний голова Довірак Ігор Васильович, секретар ради Дудінчук Олександра Василівна, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрійчук Любомир Миколайович, настоятель Свято-Михайлівської церкви смт. Печеніжин о. Назар.
В нашій ТГ службу нестиме поліцейський офіцер громади сектору по взаємодії з громадами Відділу превенції Коломийського РВП Гуцуляк Володимир Богданович.
 
Робочі дні з понеділка по п'ятницю з 9:00 по 18.00, у разі екстрених питань реагування відбуватиметься і поза межами робочого часу.
Номер телефону, за яким можна звертатися - 073 057 9985.
 
З вітальними словами звернулися селищний голова Ігор Довірак, заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області Остап Білейчук та о. Назар, побажали вдалої роботи, успіхів та співпраці.
 
Поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там.
 
Основною метою офіцерів є спільно з громадою працювати над вирішення проблем та викликів, які постають перед ними. Кожна людина у найвіддаленішому селі повинна почуватися у безпеці.
 
Тому основними завданнями проекту є постійна співпраця з громадою, інтеграція у суспільство, задоволення безпекових потреб громадян, ефективне та консолідоване вирішення локальних проблем громади.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше