Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відзначення Дня захисника України

Новина
15.10.2019

З нагоди відзначення 77-ї річниці створення Української повстанської армії, Дня Українського козацтва, а також День захисника України в Печеніжинській об’єднаній територіальній громаді протягом 13-14 жовтня пройшли заходи з вшанування пам’яті Героїв, які поклали своє життя задля збереження та захисту нашої держави.

13 жовтня в урочищі Петричєва неподалік криївки, що в Рунгурах, вшанування розпочалося з поминальної панахиди, на яку  жителі громади зібралися, щоб урочисто і шанобливо вклонитися пам’яті героїв.

«Люди, які тут загинули, були гарними господарями, вміли працювати на своїй землі, але Батьківщина була для них понад усе. Вони віддали найцінніше, що є в людини, своє життя задля побудови єдиної, незалежної, вільної України» - зазначив під час вшанування селищний голова Ігор Довірак.

У містечку Печеніжин, 14 жовтня, пройшла урочиста хода до меморіального комплексу "Борцям за волю України", а також відбулося освячення меморіальної дошки "Їх прийняла Печеніжинська земля" та відправлена поминальна панахида.

До Дня захисника України, учасникам бойових дій, виплачено одноразову матеріальну допомогу з місцевого бюджету на загальну суму 90 тис. грн..

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше