Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Визначення оцінки стану ґендерної рівності в громаді

Новина
06.02.2020

05 лютого відбулась робоча зустріч з тренером-консультантом з гендерно-орієнтованого бюджетування Національного демократичного інституту (NDI)  в рамках програми DOBRE Наталею Рябушенко, з метою визначення оцінки стану ґендерної рівності в громаді.

На зустрічі обговорено план дій із забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків, а саме щодо удосконалення інституційних механізмів і нормативно-правового забезпечення реалізації політики ґендерної рівності та особливостей врахування ґендерних потреб на кожному етапі розробки місцевої політики.

Наталя Рябушенко звернула увагу на важливість проведення інформаційно-просвітницьких кампаній з питань ґендерної рівності в громаді та підвищення рівня кваліфікації представників органів місцевого самоврядування з питань реалізації ґендерної політики.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше