Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Втратили свідоцтво? Замовте дублікат на порталі Дія

Новина
23.07.2024
Загубили свідоцтво? Клік-клік на порталі Дія — і дублікат готовий 🥰
Шукаєте свідоцтво про народження дитини, шукаєте-шукаєте, і от вони, мурахи по шкірі від розуміння, що десь ви його загубили🫠 Залишайте черги та бюрократію в минулому, а дублікат замовте на порталі Дія. Як ви любите — все в кілька кліків.
Тішимось, що цей сервіс — один із найулюбленіших серед українців. Ви за пів року встановили рекорд і замовили 42 000+ витягів та дублікатів з ДРАЦС. А це втричі більше, ніж за аналогічний період у 2023. Загалом за весь час сервісом скористались понад 89 000 разів.
 
Найчастіше ви замовляєте:
  • дублікати свідоцтва про народження
  • дублікати свідоцтва про шлюб
  • витяг про шлюб
Ще можна замовити свідоцтва та витяги про:
  • зміну імені
  • розірвання шлюбу
  • смерть
Кілька днів — і документ у вас. Отримати дублікат чи витяг можна у ДРАЦС, який вказали при замовленні, у відділенні чи кур’єром Укрпошти.
Клік — і проблеми з документами розв'язано🤩
 
Послуги реалізовані Мінцифрою в співпраці з Міністерством юстиції України за підтримки Європейського Союзу в межах проєкту EU4DigitalUA, що впроваджує естонська Академія електронного управління.
Джерело: Дія 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше