Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем вихователя!

Привітання
25.09.2020

27 вересня в Україні відзначають своє професійне свято вихователі, працівники та працівниці закладів дошкільних освіти – люди, які присвятили своє життя роботі з дітьми.

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все майбутнє. Дитячий садок для маленьких хлопчиків та дівчаток не дарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається з раннього дитинства, служить опорою і основою в подальшому житті.

Шановні вихователі дитячих садків та всі дошкільні працівники!
Вітаємо з професійним святом.
Нових вам досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше