Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З насильством допомагають боротися навіть маленькі кроки!

Новина
26.11.2023
Запитати, чи все ок, зняти ситуацію на телефон чи привернути до неї увагу інших людей. Викликати поліцію чи запропонувати допомогу
Кампанія «Зроби крок. Чуйність перемагає насильство» приурочена до 16 днів проти насильства. Та говорить про прості та посильні дії, що здатні вирішити велику проблему домашнього насильства та підтримати людей, які могли постраждати.
 
Якщо підозрюєш насильство – #зроби_крок. Якщо зіштовхуєшся з насильством – будь ласка, #зроби_крок. Якщо стаєш свідком насильства і не знаєш, як допомогти. Якщо відчуваєш, що відбувається насильство, але вагаєшся. Якщо зіштовхуєшся з насильством, але страшно про нього повідомити – #ЗРОБИ_КРОК.
Навіть найменші дії допомагають.
 
Кампанія відбувається за ініціативи Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та за сприяння першої леді України Олена Зеленська. Реалізовується у співпраці з Урядова уповноважена з ґендерної політики Катерина Левченко та за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.
Кампанія реалізується за фінансової підтримки Ambassade de France en Ukraine.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше