Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запобігти графікам аварійних вимкнень: енергетики закликають до економії

Новина
05.06.2024
Учора на Прикарпатті був введений спеціальний графік аварійних вимкнень у зв’язку з тим, що споживання області перевищило більше 15% від допустимих лімітів. Якщо використання електроенергії й надалі буде зростати, за вказівками НЕК «Укренерго» можливими будуть введення графіків та спецграфіків аварійних вимкнень.
 
✔️Наголошуємо: наразі в Івано-Франківській області діють графіки погодинних вимкнень, які ми публікуємо напередодні з вказаними годинами вимкнення. Такі графіки дозволяють спланувати споживачу свій день та є прогнозованими. Якщо ж будуть вводитися ГАВ чи СГАВ, в такому випадку передбачити тривалість та скасування вимкнень неможливо. Енергетики АТ «Прикарпаттяобленерго» наголошують на необхідності споживати ощадливо. Сьогодні це необхідна вимога для кожного споживача, щоб уникнути в подальшому масових та тривалих знеструмлень.
 
🤔Що можна зробити?
  • вимикайте світло в тих кімнатах, в яких не перебуваєте;
  • готуйте їжу на газових плитах, обмежте використання мікрохвильової печі;
  • замініть електрочайник на чайник для газової плити;
  • вимикайте прилади з розетки, якщо не користуєтеся ними;
  • переведіть бойлер на режим економії;
  • встановіть LED-лампи замість ламп розжарювання;
  • заповнюйте пральну та посудомийну машину повністю.
📌Просимо не забувати, які пошкодження наніс ворог для критичної інфраструктури за останні місяці. Своїм економним споживанням ми зможемо збалансувати енергосистему та не довести ситуацію до збільшення годин відсутності світла.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше