Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій про запобігання поширенню COVID-19

Засідання
19.02.2021
За результатами доповіді та з урахуванням її обговорення, комісія констатує за відкритою інформацією Національної служби здоров'я України на території громади станом на 17.02.2021 року зафіксовано 181 хворих на коронавірус (смт.Печеніжин-48, с.Сопів-32, с.Княждвір-38, с.Кийданці-30, с.Рунгури-8, с.Молодятин-7, с.Слобода-12, с.Малий Ключів-2, с.Марківка-4 ) та протокольного рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 17 лютого 2021 №4 комісія вирішила:
 
‼️Керівникам підприємств, установ, організацій, структурним підрозділам селищної ради, керівникам суб'єктам господарювання незалежно від форми власності, забезпечити виконання заходів передбачених постановою КМУ від 09.12.2020 року №1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2".
 
‼️На території Печеніжинської територіальної громади заборонити з 22 по 28 лютого 2021 року:
 
1.1. приймання відвідувачів у закладах громадського харчування (крім замовлень на виніс) і розважальних закладах;
 
1.2. заборонити проведення масових заходів (релігійних, культурних, спортивних, соціальних тощо);
 
1.3.приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;
‼️Призупинити освітній процес закладів освіти Печеніжинської селищної ради до 01 березня 2021 року та організувати у цей період навчання учнів з використанням технологій дистанційного навчання.
 
‼️Відділенням АТ "Укрпошта", які знаходяться на території Печеніжинської територіальної громади дотримуватися протиепідемічних заходів під час здійснення обслуговування клієнтів.
 
☝️Через важку епідеміологічну ситуацію та велику кількість хворих на COVID-19 комісією ТЕБ і НС Печеніжинської селищної ради прийнято рішення щодо обмеження прийому громадян в селищній раді та старостинських округах та проведення його за попереднім записом (в телефонному режимі, по пошті та електронній пошті).
 
Рекомендуємо громадянам до селищної ради подавати звернення:
На електронні адреси?
pechenizhyn_s_rada@ukr.net селищна рада
ssd_pnotg@ukr.net – відділ соціальної роботи
cnap_pn_otg@ukr.net – ЦНАП 03433 64202
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше