Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Закликаємо не приносити на кладовища штучні квіти та вінки!

Важлива інформація
09.04.2019

В рамках щорічної всеукраїнської акції “За чисте довкілля» керівництвом громади проведено зустріч із духовенством церковних парафій Печеніжинської об’єднаної територіальної громади. На зустрічі обговорено питання благоустрою сільських кладовищ. Настоятелі храмів спільно з старостами поділились позитивним досвідом господарювання на цвинтарях сіл: Сопів, Рунгури, Марківка, Слобода.

"Ми не задумуємося над тим, наскільки робимо шкоду, приносячи на кладовище пластикові квіти та вінки", - зазначив селищний голова Ігор Довірак.

Дана зустріч стала початком подальших спільних дій духовенства та влади в напрямку покращення благоустрою на кладовищах громади, зокрема:

  • створення місць для сортування ТПВ на кладовищах;
  • проведення просвітницької кампанії серед населення щодо припинення прикрашання могил штучними вінками та квітами;
  • розробка проекту положення «Про порядок функціонування кладовищ та правила поховання на території Печеніжинської селищної ради ОТГ».

На території об'єднаної територіальної громади налічується 15 кладовищ загальною площею понад 26 гектарів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше