Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День відкритих дверей для представників громад в Івано-Франківському регіональному офісі U-LEAD

Новина
19.02.2020

Сьогодні в Івано-Франківському регіональному офісі Програми «U-LEAD з Європою» відбувся День відкритих дверей для представників громад. Участь у заході взяв селищний голова Ігор Довірак.                                 

У рамках зустрічі мова йшла про зміни, які відбулися у роботі U-LEAD за попередні декілька місяців, а також обговорено плани на майбутнє. Зокрема, на рівні області з грудня минулого року працює Івано-Франківський регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою». Він є наступником Центру розвитку місцевого самоврядування, що працював на Прикарпатті у 2016-2019 роках та фінансувався Програмою.

Протягом дня разом із представниками об’єднаних територіальних громад Івано-Франківської області команда регіонального офісу визначала потреби ОТГ у розвитку їх спроможності та спробувала сформувати перелік завдань на 2020 рік.

У 2019 році за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» у Печеніжинській ОТГ модернізовано центральний офіс ЦНАП та створено чотири віддалені робочі місця адміністратора ЦНАП.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше